DKV llança un web amb recursos per ajudar a cuidar la salut emocional d'adults i de nens durant el confinament

Aquesta iniciativa s'emmarca en un projecte de suport psicològic a grups desafavorits, que n'inclou d'altres com ara #NingúnMayorSolo

El web dkv.es/misaludemocional conté vídeos, test, articles i altres continguts avalats per metges

 

Per gestionar el confinament, l'allau d'informació i, en definitiva, la nova situació que implica el context actual de crisi social i sanitària provocada per la COVID-19, és important cuidar la salut emocional.

Per això, DKV ha creat el web dkv.es/misaludemocional amb l'objectiu de dotar d'informació i d'eines a les famílies per tenir cura de la seva salut emocional.

Està adreçada a qualsevol persona que vulgui tenir cura de la seva salut, no tan sols físicament sinó també emocionalment. El web proporciona continguts de tota mena i per a tots els públics, tant si estan habituats a tenir cura de la seva salut emocional com si és una assignatura pendent.

A més a més, els continguts també han estat pensats per a les famílies amb nens petits, amb recursos per ajudar a educar emocionalment els més menuts de la casa, com ara vídeos, jocs, tutorials i continguts elaborats i supervisats per professionals.

El web conté dos apartats: «Ajuda'm a conèixer-me» i «Ajuda'm a millorar» amb continguts específics que, en el primer cas, ajuden a descobrir la rellevància de les emocions i com aprendre a gestionar-les. Per fer-ho, l'usuari pot fer un test de salut emocional que li indicarà en quin punt es troba. D'aquesta manera, orienta l'interessat a llegir continguts que li siguin útils amb consells i informació avalada per l'equip de Salut de DKV, i també el convida a provar diverses eines com ara guies i test del Ministerio de Sanidad, apps de salut emocional i per aprendre a meditar, etc.

Per part banda, la secció «Ajuda'm a millorar» proporciona eines per fer una gestió adequada de les emocions. Entre altres, ofereix la possibilitat de posar en contacte els usuaris amb una xarxa de professionals que els puguin assessorar, si ho creuen convenient.

Aquesta iniciativa s'emmarca dins un projecte de suport psicològic a col·lectius amb dificultats, que n'engloba d'altres com ara #NingúnMayorSolo o l'atenció psicològica adreçada a professionals sanitaris a través de l'app Quiero cuidarme Más, que es posarà en marxa ben aviat.

Tot i que la iniciativa apareix en aquest moment per donar resposta a la resposta a la demanda creixent d'eines de suport en la salut emocional, és una evolució natural del compromís de DKV amb la prevenció i l'atenció de la salut d'una manera integral.

El Grup DKV forma part d'ERGO, un dels grups asseguradors més grans a Alemanya i Europa. A Espanya disposa de diverses empreses que cobreixen i que asseguren diferents aspectes, entre elles DKV Servicios, especialitzada en serveis de salut i benestar, que desenvolupa les solucions de salut digital.

Web Salut emocional

Comparteix aquesta notícia