Exposició "Creadores de conciencia" Màlaga

DKV commemora els seus 20 anys de RSC convidant-te a l'exposició “Creadores de conciencia”

"Creadores de conciencia” és un projecte produït per la companyia d'assegurances DKV amb motiu del 20è aniversari de les seves accions de responsabilitat empresarial. 

Lloc i data

Lloc: Sales Mingorance de l'Arxiu Municipal i Societat Econòmica d'Amics del País

Data: Del 19 de gener al 19 de març de 2021 

 

L'exposició, comissariada per Chema Conesa, reuneix el treball de quaranta fotoperiodistes, alguns amb una llarga trajectòria, com en el cas de Gervasio Sánchez, Kim Manresa, Sergi Cámara, Clemente Bernad o Sandra Balsells, i d'altres de més joves, com Javier Corso, Manu Brabo, Samuel Aranda, Bernat Armangué o Lurdes Basolí.

Les 120 fotografies que es presenten a l'exposició s'han publicat als mitjans de comunicació més importants del món. Les imatges donen a conèixer realitats inquietants de llocs llunyans com Síria, Colòmbia, Veneçuela, l'Iraq, Egipte..., així com situacions que vivim al nostre barri o ciutat. Alguns dels fotògrafs han desenvolupat la seva tasca a la mateixa ciutat on viuen.

L'exposició, a més de remoure consciències, ret homenatge a una generació de fotoperiodistes que ha reflectit amb imatges moments transcendentals de la història recent, de vegades en situacions precàries i assumint riscos. Una tasca molt important, en moments històrics agitats i convulsos, que no ha aconseguit sempre un reconeixement just.

Fotògrafs

Samuel Aranda, Bernat Armangué, Walter Astrada, Sandra Balsells, Lurdes R. Basolí, Javier Bauluz, Clemente Bernad, Pep Bonet, Manu Brabo, Olmo Calvo, Sergi Cámara, José Cendón, José Colón, Javier Corso, Ricky Dávila, Juan M. Díaz Burgos, Ricardo García Vilanova, Antonio González Caro, Diego Ibarra Sánchez, Sebastian Liste, JM López, Andoni Lubaki, Kim Manresa, Enric Martí, Andrés Martínez Casares, Maysun, Fernando Moleres, Alfonso Moral, Emilio Morenatti, Daniel Ochoa de Olza, Ana Palacios, Santi Palacios, Judith Prat, Abel Ruiz de León, Rafael S. Fabrés, Gervasio Sánchez, Carlos Spottorno, Rafael Trobat, Guillem Valle i Mingo Venero.

Exposició "Creadores de conciencia"