Exposició "¿Cómo me presento?"

17 trobades fotogràfiques per reconèixer-se en les persones amb TEA

"¿Cómo me presento?" és un projecte de creació visual d'Esteban Delaiglesia, que recrea l'acte social que inicia la relació entre persones desconegudes: l'acció de presentar-se, per tal de conèixer-se i de reconèixer-se amb l'altre, malgrat les diferències. Aquest projecte fa que ens qüestionem com construïm la identitat social de les persones diverses. 


El treball fotogràfic ha estat desenvolupat pel col·lectiu de fotògrafs La Diapo, format per Manu Suárez i Esteban Delaiglesia. El projecte ha estat comissariat per Monse Cea.

En l'era de la selfie, aquest treball torna el caràcter significatiu a la fotografia professional i al retrat de persones. Així, es revelen els mecanismes de generació de la imatge i es deixa al descobert la tramoia d'una sessió de fotogràfica. Tot per crear un joc de retrats creuats, resultat final del treball exposat.

 

 


 

On som

 
 
Torre DKV - Av. María Zambrano, 31 - 50018 - Zaragoza
Tel.: 976289100
 
Horari de la sala:
Dilluns a divendres: 10 a 21 h.
Caps de setmana: 10 a 13 i 17 a 20 h.

Exposició "Me presento"