WITL Talks at Home by DKV

Xerrada sobre medi ambient i canvi climàtic: causes, conseqüències i solucions

Les WITL Talks at Home són unes conferències impartides per gent inspiradora i referent en l'àmbit de l'esport, la superació i l'empresa.

Dean, Odile Rodríguez de la Fuente, Valentín Alfaya i Marta Pahissa seran els ponents de l'edició virtual d'aquest programa de xerrades motivacionals, que tindrà lloc dijous 15 d'octubre a les 20.00 h en streaming, en què parlarem sobre medi ambient i canvi climàtic.

Els nostres ponents parlaran, durant uns 15 minuts cadascun/a, sobre les conseqüències ecològiques, econòmiques, ambientals i sanitàries que té el canvi climàtic al nostre planeta. 

Si t'interessa, pots veure la xerrada de forma totalment gratuïta. Només has d' emplenar el formulari  i automàticament rebràs un correu electrònic amb un enllaç que, en el moment en què comenci la conferència, redirigirem a l'streaming. 

Inscripció gratuïta
Where is the limit