Et convidem a la projecció del llargmetratge infantil 'Tesoros'

Els protagonistes, una banda de "chavitos", cerquen un tresor amagat pel pirata Francis Drake

T'imagines recuperar la il·lusió de temps passats i anar a la recerca d'un tresor pirata, armat amb una tauleta, algunes pistes i acompanyat d'un grup de nens d'entre 2 i 11 anys? Vine a la projecció del llargmetratge mexicà "Tesoros" divendres vinent, 13 de desembre, a les 18.00 a la Sala Multiusos de la Torre DKV.

Data: 13 de desembre a les 18.00 h.

Lloc: Sala Multiusos. Torre DKV.

Adreça: Avda. María Zambrano, 31. Zaragoza

Guiats per la seva pròpia intel·ligència i curiositat, els nens de la pel·lícula "Tesoros" agafen l'espectador adult de la mà per portar-lo al seu món d'optimisme, solidaritat i imaginació. Durant el film, nois i noies formen una banda de "chavitos", que és el nom que reben els nens a Mèxic, amb el propòsit de trobar un tresor amagat pel pirata Francis Drake.

Confirma l'assistència gratuïta

Sense guió ni diàleg preparat. "Per garantir la frescor i l'autenticitat dels meus petits protagonistes, vaig decidir no imposar-los personatges, ni noms ficticis, ni un guió, i molt menys diàlegs prèviament escrits." Creava les situacions perquè ells mateixos poguessin reconèixer-s'hi i apropiar-se'n. Vaig generar un espai de llibertat en què el relat tingués la dinàmica que ells mateixos li anessin donant", va descriure amb il·lusió la directora.


 

Activitat emmarcada en l'exposició actual de DKV a la Torre DKV (María Zambrano, 31), “El cambio climático no tiene gracia II’, mostra humorística que posa èmfasi en els efectes més locals d'un problema al qual cal donar respostes contundents. Podràs gaudir de l'exposició fins al 26 de gener de 2020.

Pel·lícula Tesoros

Comparteix aquest esdeveniment