La gran aventura de la lactància materna i el postpart

La llevadora María Peitx donarà una sèrie de consells per a la lactància i el postpart

La llet materna és el millor aliment que pot rebre un nounat. Tanmateix, la lactància pot tenir, de vegades, dificultats que es poden tractar: mala agafada, esquerdes, mastitis, poca llet… Al final, un moment d'unió únic entre mare i nadó pot resultar una tasca difícil i incòmoda en els primers moments, als quals se sumen esgotament físic i les emocions a flor de pell.

Confirmar assistència

Per abordar tots aquests temes, DKV ha organitzat l'acte anomenat La gran aventura de la lactància materna i el postpart, que tindrà lloc el pròxim 19 de setembre a les 19.00 hores, a la Sala Multiusos de la Torre DKV. Allà, la llevadora María Peitx donarà una sèrie de consells per a la lactància i el postpart i resoldrà els dubtes dels assistents sobre aquests temes.

A més, DKV presentarà les cobertures i serveis de les quals poden gaudir les que acaben de ser mares i les que els falta ben poc. Finalment, hi haurà una demostració en viu del nou servei de DKV d'acompanyament professional en línia durant l'embaràs i postpart, l'anomenat Llevadora digital.


 

On som

 
 
Torre DKV - Av. María Zambrano, 31 - 50018 - Zaragoza
Tel.: 976 289 100
Horari de la sala:
Dilluns a divendres: 10 a 21 h.
Caps de setmana: 10 a 13 i 17 a 20 h.

Comparteix aquest esdeveniment