DKV obre el termini per votar els millors projectes socials de salut Tú decides a la seva convocatòria anual d'ajudes

Els clients, treballadors, mediadors, proveïdors i personal sanitari de la companyia i també el públic general tenen la possibilitat de donar suport a la seva iniciativa preferida fins al 30 d'abril.

DKV ha posat en marxa un any més, la campanya Tú decides, amb l'objectiu de finançar projectes que millorin la salut, el medi ambient i la qualitat de vida de les persones més vulnerables. Treballadors, mediadors, personal sanitari, clients, proveïdors i també el públic general poden votar fins al 30 d'abril els projectes socials als quals la companyia donarà suport a través de la XIV Convocatòria d'Ajudes a Projectes socials de Salut. Durant les votacions de 2018, 1.950 persones van participar en la votació de manera física i més de 19.250 van votar en línia.

En finalitzar el període de votacions, DKV dotarà amb 120.000 euros el conjunt de projectes, la qual cosa permetrà donar suport a un màxim de 10 projectes, cadascun amb un màxim de 12.000 euros.

Aquesta edició manté la categoria Salut i Medi Ambient que té modalitat oberta per rebre votacions de tot el món.

Aquest any hi ha 52 projectes finalistes, que participen a cadascuna de les categories que s'expliquen a continuació:

Categories de vot obert:

En la selecció de guanyadors d'aquesta categoria podrà votar qualsevol persona espanyola i amb residència a Espanya i es triaran dos projectes guanyadors: 

  • Salut i medi ambient: projectes en què el component central sigui el medi ambient i la seva relació amb la salut. Pudiendo ser proyectos medioambientales que tengan un impacto positivo sobre la salud de las personas y/o iniciativas de sensibilización sobre la influencia de los factores medioambientales en la salud. 

Categoria de vot tancat:

"En la selecció de guanyadors d'aquesta categoria només hi podran participar clients, treballadors, mediadors, personal sanitari i proveïdors de DKV i es triaran vuit projectes guanyadors entre els tipus de projectes següents: 

  • Prevenció i promoció de la salut: projectes enfocats a la prevenció o promoció de la millora de la salut i la qualitat de vida de nens i nenes, joves, dones, persones amb addiccions, persones amb malalties minoritàries o persones grans. 
  • Salut i discapacitat: projectes enfocats a la prevenció o la millora de la salut i la qualitat de vida de persones amb discapacitat física, sensorial o intel·lectual. 
  • Obesitat infantil i trastorns alimentaris: projectes que treballin la cura de persones amb trastorns de conducta alimentària (TCA) o obesitat infantil; cuyos beneficiarios sean los colectivos infancia y juventud. 
  • Envelliment saludable: projectes orientats a la prevenció, millora i manteniment de les facultats cognitives de la gent gran.

 Si vols començar la teva votació, fes clic a l'enllaç següent: tudecides.cat.dkvseguros.com

DKV considera que les empreses tenen una responsabilitat davant dels ciutadans i aposta per ser un negoci responsable: l'entitat asseguradora defensa que la necessitat d'obtenir beneficis econòmics a través de bons productes i un bon servei és compatible amb la cerca del benefici social i mediambiental.

De fet, la responsabilitat empresarial és un dels pilars sobre els quals s'assenta l'estratègia de la companyia. Aquesta forma part de la seva missió com un aspecte clau en la manera d'entendre el negoci i es basa en donar resposta a les expectatives ètiques, socials i mediambientals de tots els grups d'interès: empleats, clients, personal sociosanitari, mediadors, proveïdors, administració, societat, etc.

a

Comparteix aquesta notícia