DKV estrena web comercial amb una calculadora d'assegurances i amb l'objectiu de facilitar la compra en línia

L'asseguradora vol oferir a l'usuari informació rellevant perquè l'experiència de navegar i adquirir productes sigui més senzilla.

DKV ha llançat avui nou web comercial amb un disseny més actual i una estructura més intuïtiva i orientada a triar el producte que millor s'adapti a les necessitats del client d'assegurances, amb comparatives de cobertures i serveis, amb informació detallada amb un llenguatge clar i proper.

L'objectiu d'aquest canvi no és tant el disseny visual, sinó oferir a l'usuari informació rellevant perquè l'experiència de navegar, informar-se i adquirir una assegurança en línia sigui molt més senzilla. A més, s'ha adaptat perquè s'hi pugui navegar amb molta més facilitat des de dispositius mòbils.

El nou web s'adapta al model responsive i el seu disseny en format mòbil és més reduït perquè el contingut pugui ser llegit amb total comoditat, donant prioritat als botons per fluir entre les diferents pàgines amb un pes més alt en l'acció de contractació. Més de la meitat dels usuaris que arriben actualment al web de DKV Seguros ho fan a través de mòbil o tauleta tàctil, i per això millorar el disseny per a aquests dispositius ha estat clau en aquest redisseny.

Una de les característiques principals d'aquest nou web és que s'hi ha incorporat una calculadora d'assegurances perquè l'usuari pugui tenir una primera idea del cost de l'assegurança i les seves principals característiques abans de contractar-la. D'aquesta manera, s'aconsegueix que l'usuari pugui comparar els diferents productes abans d'anar al procés de compra.

DKV no deixa de banda les persones que no estan familiaritzades amb la compra en línia d'una assegurança; per això, en totes les pàgines de producte l'usuari té altres opcions per contractar: telèfon de contractació directa, una eina per deixar el seu telèfon i que un agent comercial contacti directament, i un formulari per deixar les dades de contacte i rebre informació del producte sol·licitat per correu electrònic o per telèfon.

Per facilitar l'experiència de l'usuari, a mesura que va navegant per cada pàgina, el menú l'acompanya per tot el contingut perquè pugui desplaçar-se per les diferents categories. Per això, és més senzill anar a la pàgina desitjada i, alhora, es mantenen visibles algunes de les seccions més visitades: l'accés al quadre mèdic, a l'àrea privada de client, els telèfons de contacte i el cercador de sucursals i oficines comercials.

La nova pàgina web manté la seva funcionalitat multiidioma, a causa del nombre de clients estrangers, i amb l'objectiu de penetrar en nous mercats, el web està disponible en quatre idiomes: castellà, català, anglès i alemany.

A Espanya, DKV està implantat en tot el territori nacional amb una àmplia xarxa d'oficines d'assegurances de salut (https://cat.dkvseguros.com/seguros-medicos-particulares) i consultoris, on treballen gairebé dos mil empleats, que donen servei a més de dos milions de clients.

Nou web de producte