Cursa Antena Solidària - Trail Pedralbes

Una cursa solidària i per ajudar el medi ambient

L'Antena Solidària és una cursa de muntanya que el 29 de març omplirà els senders i camins de Collserola de corredors solidaris.

NASCO Feeding Minds és una ONG que té com a objectiu crear una xarxa d'aules d'informàtica en escoles rurals de Ghana, amb l'objectiu de familiaritzar els infants amb les eines digitals i facilitar-los l'accés a la informació.

Aquest any també contribuirem amb l'Escola Moragues, una entitat que té com a objectiu millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual i la de les seves famílies, en el desenvolupament personal, intel·lectual i afectiu de cadascun dels alumnes, respectant en tot moment les diferències individuals en els entorns socials més normalitzats possibles.

Hi ha tres modalitats de carrera:

  1. mitja marató de muntanya (22,5 km, +1100),
  2. trail (11 km, +650)
  3. i caminada popular (8 km, +550).

El recorregut unirà la històrica plaça del monestir de Pedralbes amb l'antena de Sant Pere Màrtir. La nostra antena solidària!

Cursa Antena Solidària Pedralbes